11745939_10204241956794595_7173968090010891328_n

Nem szeretnék sokat írni magamról.

Olvass tőlem, ismerd meg a gondolataimat, a táplálkozással kapcsolatos elveimet, az életem egy kis szegletét, a hobbijaimat, az örömeimet, a céljaimat, illetve mindazt, amit ezekért nap mint nap megteszek.

Próbálj megismerni – amennyire ez egy monitoron és néhány írott soron keresztül lehetséges…

Utána eldöntheted, hogy kinek látsz engem. A Te szemedben minden másképpen tükröződik. Lehetek arrogáns liba, lehetek szeretetteljes kislány, lehetek kedves, lehetek felfuvalkodott, lehetek segítőkész és nagylelkű, lehetek beképzelt és megközelíthetetlen, lehetek komplexusos vagy lehetek józan ítélőképességű. Lehet, hogy motivállak és ezért példaként járhatok előtted az úton; avagy épp ellenkezőleg, én vagyok az a perszóna akivel még a liften sem szívesen osztoznál.

Mindegy, mert mindez végső soron ez a Te világodhoz tartozik.

Én eközben csak létezem, élek, szeretek, kutatok  – vagyok, aki vagyok. Étrend készítő, sporttáplálkozási tanácsadó, életmód blogger, szenvedélyes sportoló, gondolatszobrász, lélekkalandor, művész, nő, ember. A blogger Én vagyok, minden aspektusommal, negatív és pozitív tulajdonságommal, elbukott ötletemmel és sikerre vitt tervemmel együtt. Nekem ez pontosan így jó és kerek. 

Boldog vagyok, ha úgy érzed, hogy a soraim adnak Neked valamit. Kövess engem, ameddig ez jól esik; amíg kreatív és/vagy pozitív érzésekkel és gondolatokkal képes feltölteni Téged. Ez a cél. Olyasmire viszont soha ne pazarolj időt, ami Téged magadat nem tesz jobb emberré. 

 

Kommentálj, kérdezz, mesélj! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s